Uni dakdoorvoer onder pv systemen

Voorkom schaduw op het zonnepaneel door deze lage dakdoorvoer onder of naast het zonnepaneel te plaatsen.

Alle universele ventilatiepannen kunnen worden geplaatst naast het zonnepaneel. De zonnepanelen worden minimaal 6-8 cm geplaatst boven de dakpan. De universele ventilatiepan past uitstekend onder het zonnepaneel. Voorkom schaduw op uw zonnepaneel door deze doorvoer op uw dak te plaatsen voor een hoger rendement!

 

Toepassing:

Rioolontspanning (wc/douche) en natuurlijke ventilatie (NV)

 

Grote voordelen van deze universele lage dakdoorvoer PV systemen:

* Universeel en eenvoudig vervormbaar met de hand en/of een aandrukroller. Hierdoor véél eenvoudiger te verwerken dan andere universele doorvoeren met een slabbe / loodslabbe.

* De uitgang van de universele dakdoorvoer waaraan de slang kan worden bevestigd is kort. Hierdoor hoeft er in 9 van de 10 gevallen geen nieuw gat te worden gezaagd of gesneden in de isolatie.

Uw dak krijgt een mooiere uitstraling! De dakdoorvoer is laag en bijna niet zichtbaar. Veel andere dakdoorvoeren hebben een lange pijp dat prominent aanwezig is op het dak.

* De dakdoorvoer is toepasbaar onder het zonnepaneel.

 

De speciale universele lage dakdoorvoer kan gebruikt worden voor ventilatie onder zonnepanelen, zonnecollectoren, zonneboilers en PV-systemen. De slabbe is van gewapende loodvervanger en heeft een gladde structuur, dus geen aanhechting van vuil. De doorvoer zal worden geleverd exclusief flexibele slang. Deze kan apart worden bijbesteld.

Universele lage dakdoorvoer  
toepassing ventilatie
afmeting slabbe 500 x 390 mm
diameter Ø 100 mm
kleur zwart

* Productblad universele dakdoorvoer voor onder panelen