Bevestigingsmateriaal

Het klimaat is aan het veranderen. We kunnen meer extreme warme en minder koude dagen verwachten. In de winter kunnen we meer regen verwachten en in de zomer meer tropische buien. Wetenschappers hebben geconstateerd dat we in Nederland meer stormen en windhozen kunnen verwachten door de klimaatverandering.

Hier dienen wij in de bouw absoluut rekening mee te houden!

Vooral daken en gevels zullen meer 'belasting' gaan meemaken met deze klimaatverandering. Gevelpannen, dakpannen en vorstpannen dienen goed te worden bevestigd, ongeacht in welk windgebied je woont.

Het advies is dan ook om alle vorsten goed vast te zetten met een schroef of vorsthaak, Bij hoekkeperskomt de 'grootste' belasting op de hoek van het dak. Besteedt meer aandacht aan deze rij dakpannen en bevstig ze goed met een schroef of hoekkeperklem.

Voorkom rondvliegende dakpannen dat letsel, schade kan verrichten. Er is in de afgelopen jaren extra aandacht gelegd op klimaatverandering en het assortiment panhaken. Garantie dat panhaken goed zijn is een vereiste en hebben extra aandacht besteedt aan europese certificaten en EN-normeringen!

Ga voor zeker! Kies een panhaak mét testrapport!

Kortom: Voorkom klachten, schades, letsel en kosten. Geef extra aandacht op het juist bevestigen van bouwmateriaal.

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Panhaak met testrapport

Panhaak met testrapport ook wel spijkerhaak of tikhaak genoemd voor het verankeren van dakpannen. Ga voor zeker en kies een panhaak met testrapport!

Panhaken andere versies

Diverse panhaken voor de Wienerberger TDN 44, TDN 993, OVH, OH 451 en Monier OVH 206

Vorsthaak

De vorsthaak is een haak waarmee de vorstpan snel en foutloos wordt vastgezet zodat deze niet af waaien. Ruime voorraad voor meer dan 90 types vorsten!

Spenglerschroef - klokschroef

Spenglerschroef - klokschroef ter bevestiging van dakpannen, gevelpannen en nokvorsten

Hoekkeperklem met schroef

Hoekkeperklem met schroef voor het vastzetten van geslepen dakpannen bij de hoekkeper.

Hoekkeperklem met rvs draad

Hoekkeperklem met rvs draad voor het vastzetten van geslepen dakpannen bij de hoekkeper.