Dakfolie

Welk folie kan ik het beste gebruiken? Bij sommige folies zijn er bepaalde specificaties en kwaliteiten specifiek voor een bepaalde toepassing. Hieronder adviseren we de damopen folies die je bij een specifieke toepassing het beste kan verwerken:

Ventia Neo: Ga voor veiligheid en kwaliteit! Waarom is een brandvertragende folie met de beste brandklasse nog geen standaard normering in het bouwbesluit? Of anders gezegd, hoe lang duurt het nog voordat de normering zal worden aangepast? Biedt de bewoners van uw opgeleverde project een veilig onderkomen en pas de Ventia Neo 200 toe!

Ventia Magnum: UV-bestendige dakfolie voor (bepertke) open dakconstructies bijvoorbeeld bij Oud Hollandse dakpannen of monumenten. Er zijn 2 verschillende Magnum folies. De 306 en de 506. Wij hebben specifiek gekozen voor de versie 506 omdat deze sterker is, waardoor bij het aanbrengen een veel lagere kans is dat de folie scheurt door een hoge spijker- nagelscheursterkte. 

Ventia Gold: Renovatie of nieuwbouw en een basis instapfolie - spinvliesfolie nodig? Kies voor de Ventia Gold, de folie die je in de breedte niet op maat meer hoeft te zagen. De folie is leverbaar in 4 verschillende breedtes:  37,5 cm, 75 cm, 1,5 meter en 3 meter breedte. De dakfolie is ook toepasbaar als gevelfolie aan de buitenzijde van de constructie.

Permo Solar: Worden er zonnepanelen op de dakpannen geplaatst? Daan raden we de reflecterende Permo Solar aan. De infraroodstraling zorgt voor een nog hoger resultaat op de geplaatste zonnepanelen. Dit kan oplopen tot 60% hoger rendement van de jaarlijkse stralingswarmte. De dakfolie wordt met SK aangeboden. SK staat voor een plakrand en is ingeintegreegd in de dakfolie.

Private label (Gratis reclame + professionele uitstraling): Dakconstructies liggen vaak meerdere dagen open en is de dakfolie zichtbaar. Gratis reclame! Daarnaast geeft een eigen logo en naam op de folie ook een professionele uitstraling. Bij elke folie met de benaming Ventia is private label mogelijk. Deze service is mogelijk bij grotere afnames / projecten

Rekening houden met MVO + Duurzaamheid: Bij nieuwbouw dient er rekening gehouden te worden met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Ieder half jaar houden we audits bij de fabriek of zij voldoen aan de MVO - duurzaamheidsbeoordeling. Alle folies met de benaming Ventia in verwerkt, hebben 2 sterren ontvangen. De fabrikant voldoet aan de minimale eisen van arbeidsomstandigheden en mensenrechten!

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Ventia Neo 200 brandvertragend

Ventia Neo 200 van zéér hoge kwaliteit, brandvertragende folie, waterdicht, bestendig tot 120°C, Sd 0,12 m, 200 g/m2, brandklasse B-s1,d0 en 15 jaar garantie, 15-90 graden

Permo Solar dakfolie

De Klöber Permo Solar is een reflecterende, dampdoorlatende onderdakfolie