Gevelfolie - facade

Welke gevelfolie, ook wel facade folie heb je specifiek nodig bij een project?

Welke folies zijn er? Dampdicht, dampremmend, dampdoorlatend, dampopen, zelfregulerend, reflecterend, thermisch en UV bestendig folie. Alle soorten folies zijn leverbaar op projectbasis, maar een aantal folies hebben we uitgelicht, die voor 90% van de toepassingen en projecten aan de buitenzijde van de constructie kunnen worden toegepast.

Standaard dampopen gevelfolie- facade folie: Ventia Gold is een standaard folie die veelvoudig gebruikt wordt bij buitenzijde constructie. Het grote voordeel van deze folie is, dat de folie in 4 verschillende breedtes leverbaar is. 3 meter breedte, 1,5 meter breedte, 75 cm breedte en 37,5 cm breedte. Er hoeft dus nooit meer een rol op maat worden afgezaagd! Doordat deze folie universeel toepasbaar is op dak- en gevel en veelvoudig wordt toegepast, is de levertijd maar 1 werkdag en door de grote afnames maken we gebruik van de allerlaagste inkoopprijs. Daarnaast is het mogelijk bij grotere afnames je eigen logo en bedrijfsnaam te plaatsen op de folie. Dit geeft een professionele uitstraling en biedt gratis reclame, zolang de constructie nog open ligt.

UV-bestendige gevelfolie- facade folie: Permo Vert UV is een UV-bestendige folie en toepasbaar bij 'open gevels'. We verstaan onder 'Open gevels', gevels waarbij een vrije ruimte kan ontstaan bij bijvoorbeeld open voegen en andere kleine ruimtes, waarbij UV-straling in contact kan komen met de folie.

Brandvertragende dakfolie ook toepasbaar voor gevel: Ventia Neo 200 heeft officiële brandklasse certificaten voor toepassing op het dak. Deze brandvertragende folie is ook toepasbaar voor gevels. Let echter wel op! Er kan van worden uit gegaan dat deze brandklasse specificatie ook van toepassing moet zijn voor gevels, maar de folie heeft géén officiële certificering bij een geveltoepassing.

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Ventia Gold gevelfolie

Dampdoorlatende dak- en gevelfolie buitenzijde constructie, Sd 0,03 m, brandklasse E, onderdak klasse S2, W1, UV-bestendig 3 mnd, 150 g/m2

Permo Vert UV bestendig

Gevelfolie UV-bestendig voor open voegen, Sd 0,09 m, brandklasse E, W1, 200 g/m2

Ventia Neo 200 brandvertragend

Ventia Neo 200 van zéér hoge kwaliteit, brandvertragende folie, waterdicht, bestendig tot 120°C, Sd 0,12 m, 200 g/m2, brandklasse B-s1,d0 en 15 jaar garantie, 15-90 graden