Rioolontluchting en NV

Dakdoorvoer in dakpanmodel is een veelvoudig gebruikte mooie oplossing. Het is een mooie oplossing, maar heeft ook een keerzijde.

Dakdoorvoer in dakpanmodel worden besteld op exacte aantallen, aangezien deze per project worden besteld. Maar als er een doorvoer beschadigd aankomt, kan de deadline mogelijk niet worden behaald. Tegenwoordig is vaak 'tijd' een groot probleem en dient men aan de deadline te houden. Bij kunststof doorvoeren in dakpanmodel zitten vaak extra opstartkosten van de productie. Teveel besteld of project uitgesteld? Maatwerk kan vaak niet worden geannuleerd, dus kans op overtollige voorraad of voorfinanciering.

De levertijd van een universele doorvoer is minimaal (zelfs dezelfde dag leverbaar), waardoor de deadline altijd kan worden gehaald. Daarnaast zitten er géén opstartkosten op en dus een goedkopere oplossing. Project uitgesteld? De dakdoorvoeren zijn universeel, dus ook toepasbaar bij andere projecten. De universele lage doorvoer van Klober heeft een fraaie uitstraling, bijna niet zichtbaar, doordat er geen pijp zichtbaar is en doet zeker niet 'onder' de uitstraling van een dakpanmodel doorvoer.

Universele doorvoer Ø 100, 125 en 150 mm: Fraaie mooie uitstraling, geschikt voor rioolontluchting en natuurlijke ventilatie. Uitstekend toepasbaar naast het zonnepaneel, doordat deze laag is, geen schaduw op het zonnepaneel.

Venduct universele dakdoorvoer: Is naast rioolontluchting en natuurelijke ventilatie ook toepasbaar voor een afzuigkap. Doordat de doorvoer een pijp heeft, is de ventilatiecapaciteit hoger dan alle lage dakdoorvoeren.

Virtum universele dakdoorvoer: Is vergelijkbaar als de Venduct univerisele dakdoorvoer. Op de kap zit een waterpas, waardoor de doorvoer eenvoudig verticaal kan worden geplaatst. Dit type doorvoer heeft een lagere ventilatiecapaciteit en heeft een langere installatieproces, waardoor dit een goedkopere variant is op de Venduct versie.

Laten we in contact komen!

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Univ. doorvoer Ø 100 en 125 mm

Diameter 100 en 125 mm, ventilatie en rioolontluchting.
100 mm: Ventilatiecapaciteit 78 cm2. 
125 mm: Ventilatiecapaciteit 113 cm2. 

Universele doorvoer Ø 150 mm

Natuurlijke ventilatie en rioolontluchting. Ventilatiecapaciteit 200 cm2, Ø 150 mm

Venduct universele doorvoer

Venduct universele dakdoorvoer incl. slang, ventilatie, afzuigkap, rioolontluchting, eenvoudig te installeren. Ventilatiecapaciteit 300 cm2, Ø 125 mm

Virtum universele dakdoorvoer

Virtum universele dakdoorvoer incl. slang, ventilatie, afzuigkap, rioolontluchting met butyl kleeflaag. Ventilatiecapaciteit 123 cm2, Ø 125 mm